Butikssäljare till Kakeltema i Jönköping

Hem > Blogg > Butikssäljare till Kakeltema i Jönköping

Butikssäljare till Kakeltema i Jönköping

Är du en ambitiös person som vill förverkliga våra kunders drömmar inom kakel och klinker? Just nu söker vi en butikssäljare till Kakeltema i Jönköping – en roll för dig som vill arbeta med några av de bästa leverantörerna på marknaden på ett företag med många decenniers erfarenhet.

Om oss

Vi på Kakeltema har många decenniers erfarenhet av kakel och klinker. Hos oss hittar du kompetenser med alla behörigheter – såsom plattläggare, elektriker och rörmokare. Tillsammans erbjuder vi helhetslösningar med kvalitet och design i fokus för att hjälpa våra privat- och företagskunder från idé till verklighet.

Om tjänsten

Som butikssäljare på Kakeltema kommer du att finnas med våra kunder hela vägen från skiss till fullbordat projekt. Med stort engagemang kommer du att visa vägen inom allt från kakel och klinker till badrumsinredning samt övriga tekniska aspekter som rör våra helhetslösningar. Du kommer även att skissa 3D-miljöer i Winner för att starta igång våra kunders projekt.

Om dig

I rollen som butikssäljare ställs höga krav på förstklassig service. Vi tror att du som person är kommunikativ, affärsdriven och engagerad – med passion för människor, design och försäljning. Vi ser gärna att du har en gymnasieexamen samt några års erfarenhet inom service. Branschkunskap är starkt meriterande.

Hos oss på Kakeltema tar vi alltid vara på varandras kompetenser för att utvecklas tillsammans. Som nyfiken, ambitiös och gladlynt person tror vi att du kommer att trivas i rollen som butikssäljare hos oss!

Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!