Trender för ditt badrum!

Hem > Blogg > Trender för ditt badrum!

Trender för ditt badrum!

Den återkommande trenden inom badrum är de populära naturstenarna så som marmor, granit eller kalk. En natursten kräver mycket omsorg och omhändertagande för att ditt badrum ska må bra. Trender som vi på Kakeltema istället rekommenderar är ett naturstenliknande kakel som är billigare, tåligare och layout är i stort sätt densamma. På kakeltema finns olika serier på kakel och vi är säkra på att det finns något som passar dig!

Naturnära, nu och för alltid!

Ett badrum är en plats för lugn och ro. Med naturnära kulörer så får du ett tidlöst, harmoniskt och långlivat badrum. Kakeltema har flera olika alternativ av naturnära kakel, allt från ljusa nyanser i Carrara marmor till keramiska kakelplattor i mörka nyanser, allt för att få den efterlängtade imitationen av naturstenen till ett bättre pris och ett hållbarare badrum. Kakeltema erbjuder lång expertis inom området och hjälper dig gärna från uppstart till ditt färdiga badrum!

Glöm inte brunnen!

Glamorösa kakelplattor och ett väl inrett badrum som ger ett lyxigt intryck. En final touch av ditt badrum, för här ska du trivas och må bra. Ett stilfullt inrett badrum hjälper dig till en god start och en god avslutning på dagen, det är en plats där du ska trivas helt enkelt! Med en designbrunn från kakeltema så skapar du ett lyxigt intryck med ännu en snygg inredningsdetalj. Funktionen och teknologin fungerar precis som en klassisk golvbrunn men med en design som ger din personliga touch av ditt badrum. Det finns olika typer av designbrunnar. På kakeltema finns ett brett sortiment av syrafasta golvbrunnar som gör det omöjligt för din brunn att rosta. Du kan välja allt från golvränna, hörnbrunn eller en integrerad brunn i klinker som är ett fantastiskt val om den väggnära brunnen inte är möjlig.  

Hörnbrunn
Väggbrunn i rostfritt stål
Mattsvart väggbrunn
Integrerad kakelbrunn